Together Bruxx Vinohradský Parlament Potrefená Husa Hybernská Potrefená Husa Pardubice Sia restaurant Cukrář Skála Sisters Bistro Foodway Catering Návštěvnické centrum Staropramen
Together
English

chlebíčky

pražská šunka s uzeným bramborem

69,– 1, 3, 7, 9, 10

Od hráškových klíčků přes okurkové želé až po celerové spirály. Spojení klasických zeleninových komponentů v různých texturách, které podtrhují chuť uzené šunky, a stejně tak uzených brambor - když není počasí na rozdělání táboráku.

s kozím sýrem a řepou

74,– 1,7

Klasická kombinace v moderním podání, kde je kozí sýr obalen v popelu ze slámy, která je sama potravou koz a tvoří tak unikátní spojení mezi člověkem a přírodou.

Hawaii Poke

74,– 1, 3, 4, 11

Hawaii poke v našem podání není servírovaný v misce a není “šťouchem” z Hawaje, vyslovujeme tedy jako “Poh-keh”. Co nám ale z Hawaje přináší je svěžest, a to ve všech svých komponentech. Zejména pak v mangové majonéze a avokádové pěně. Oproti tradičnímu receptu, totiž čerstvé syrové rybě, zdobí jeho povrch okurková rolka s bílou ředkví.

kuře s broskví

49,– 1, (3), 7

Propíraná klasika, kterou však nakonec nikdo nepohrdne! V našem podání je kuřecí maso natrhané na malé kousky, avšak pečeno bylo celé. Předtím bylo naložené v 4% solném roztoku, aby chuť prostoupila strukturou celého masa. Doplněno je jak sladkým broskvovým želé, tak kyselým šťavelem a naloženou cibulkou.

vajíčkový

49,– 1, 3, 7, 10

Vajíčková pomazánka v našich, a vlastně v žádných lahůdkách přirozeně nesmí chybět. V našem podání jsou vejce opět zpracována různými způsoby, od strouhaných bílků, přes rozpůlené sušené žloutky, až po doplnění žloutkovou emulzí. Základní chutě jsou doplněny hořčicí a jejími klíčky, pažitkovým olejem a okurkou.

turista

69,– 1, 3, 7, 8, 9

V naší turistické lokalitě a naproti našim sousedům řezníkům by byl skoro hřích nevyužít turistu z Amasa! A odkud k nám přišly jeho komponenty? Houby shimeji z Japonska, želé tagliatelle z červeného vína z Itálie, anglický tavený čedar a makronka s kmínem z Francie.

jednohubky

pražská šunka s uzeným bramborem

35,– 1, 3, 7, 9, 10

Od hráškových klíčků přes okurkové želé až po celerové spirály. Spojení klasických zeleninových komponentů v různých texturách, které podtrhují chuť uzené šunky, a stejně tak uzených brambor - když není počasí na rozdělání táboráku.

s kozím sýrem a řepou

37,– 1,7

Klasická kombinace v moderním podání, kde je kozí sýr obalen v popelu ze slámy, která je sama potravou koz a tvoří tak unikátní spojení mezi člověkem a přírodou.

Hawaii Poke

37,– 1, 3, 4, 11

Hawaii poke v našem podání není servírovaný v misce a není “šťouchem” z Hawaje, vyslovujeme tedy jako “Poh-keh”. Co nám ale z Hawaje přináší je svěžest, a to ve všech svých komponentech. Zejména pak v mangové majonéze a avokádové pěně. Oproti tradičnímu receptu, totiž čerstvé syrové rybě, zdobí jeho povrch okurková rolka s bílou ředkví.

kuře s broskví

25,– 1, (3), 7

Propíraná klasika, kterou však nakonec nikdo nepohrdne! V našem podání je kuřecí maso natrhané na malé kousky, avšak pečeno bylo celé. Předtím bylo naložené v 4% solném roztoku, aby chuť prostoupila strukturou celého masa. Doplněno je jak sladkým broskvovým želé, tak kyselým šťavelem a naloženou cibulkou.

vajíčková

25,– 1, 3, 7, 10

Vajíčková pomazánka v našich, a vlastně v žádných lahůdkách přirozeně nesmí chybět. V našem podání jsou vejce opět zpracována různými způsoby, od strouhaných bílků, přes rozpůlené sušené žloutky, až po doplnění žloutkovou emulzí. Základní chutě jsou doplněny hořčicí a jejími klíčky, pažitkovým olejem a okurkou.

turista

35,– 1, 3, 7, 8, 9

V naší turistické lokalitě a naproti našim sousedům řezníkům by byl skoro hřích nevyužít turistu z Amasa! A odkud k nám přišly jeho komponenty? Houby shimeji z Japonska, želé tagliatelle z červeného vína z Itálie, anglický tavený čedar a makronka s kmínem z Francie.

<
Sisters Bistro