Together Bruxx Vinohradský Parlament Potrefená Husa Hybernská Potrefená Husa Pardubice Sia restaurant Cukrář Skála Sisters Bistro Foodway Catering Návštěvnické centrum Staropramen
Together
English

chlebíčky

jednohubky

pražská šunka s uzeným bramborem

41,– 1, 3, 7, 9, 10

Od hráškových klíčků přes okurkové želé až po celerové spirály. Spojení klasických zeleninových komponentů v různých texturách, které podtrhují chuť uzené šunky, a stejně tak uzených brambor - když není počasí na rozdělání táboráku.

matjesy

47,– 1, 3, 4, (7), (10)

I když chleba je u nás stále nablízku, není třeba se bát kostí. Matjesy z rodinné farmy pana Kalendy jsou naloženy v octu, který nejen dokonale rozloží kosti, ale také společně s citronovou emulzí skvěle doplní chuť kapra. Oproti vánoční klasice je chlebíček s Matjesy lehký, doplněný pouze o cibuli, fenykl a batolku, která vzhledem rybářské prostředí evokuje.

vajíčková

34,– 1, 3, 7, 10

Vajíčková pomazánka v našich, a vlastně v žádných lahůdkách přirozeně nesmí chybět. V našem podání jsou vejce opět zpracována různými způsoby, od strouhaných bílků, přes rozpůlené sušené žloutky, až po doplnění žloutkovou emulzí. Základní chutě jsou doplněny hořčicí a jejími klíčky, pažitkovým olejem a okurkou.

Kulajda

44,– 1A, 3, 7, 10

Celý chlebíček je poskládaný ze surovin které se používají na výrobu polévky KULAJDA. Základem chlebíčku je laktonéza, která nám připomíná bešamel, který se používá na výrobu kulajdy a dělá se taky z mléka.



Sisters Bistro